Tag Archief van: fotos

Partners en fotografen

Partners en foto rechten

Transparantie is voor ons een belangrijk beginsel, dus wij noemen al onze partners. Daarnaast noemen wij graag de fantastische fotografen en hun foto’s die wij hebben gevonden op Pexels en Unsplash.

Partners

Partij Helder werkt samen met een aantal professionele partners om allerlei praktische zaken te ontwerpen en uit te voeren. U kunt denken aan de marketing- en social media strategie, een CRM tool maar ook allerlei diensten rond media en content.

Het budget is in opbouw, en dus beperkt. Echter, wij zullen graag alle mogelijkheden benutten om ons partnerschap op een positieve manier uit te dragen.

Partner voor visuele communicatie: Bas Hageman Ziener

Voor het prachtige logo en huisstijl werken we samen met Ziener/Bas Hageman (Linkedin). Ziener wordt enthousiast van mensen met een goed verhaal! Over producten, diensten en inzichten waar de wereld meer van zou moeten weten.

Die energie zet ik om in innovatief design. Vernieuwende marketingideeën waarmee je je zichtbaar profileert én tegelijk waarde creëert voor jezelf en anderen!  Ik ontwerp visuele communicatie, slimme web-toepassingen als apps, e-magazines en producten met speciale meerwaarde. Design is voor mij ‘de taal van een goed verhaal’.

‘Daan heeft met Partij Bonte Koe een reeks ideeën verwoord waar ik volledig achter sta en die ik niet eerder binnen één partijprogramma ben tegen gekomen. Je zou zomaar weer vertrouwen krijgen in de politiek.’

Verdere informatie vindt u op zijn website.

Partner voor online marketing: Sjoerd van Tilburg (Sharksales)

Sharksales logoSjoerd van Tilburg verzorgt met SharkSales training en coaching op het gebied van online marketing voor het Midden- en Kleinbedrijf. Als online marketing strateeg helpt hij bij het bereiken van (potentiële) klanten, het communiceren van de juiste boodschap en creëren van conversie naar de verkoop. In begrijpelijke taal en met oplossingen die in de dagelijkse praktijk direct toepasbaar zijn. Onderwerpen zijn Google optimalisatie, SEO, SEA, Adwords, conversie, websites, Facebook e.a. Na het inrichten van de tools worden de resultaten nauwlettend gevolgd en samen met de ondernemers bijgesteld om de conversie te optimaliseren.

Sjoerd van Tilburg helpt Partij Helder met professionele online marketing adviezen, zodat we zoveel mogelijk mensen in Nederland kunnen bereiken.

Verdere informatie vindt u op zijn website.

Rechten

Hierbij alvast een eerste lijst van foto’s en hun makers.

Rechten wie rechten toekomt!

Partij Helder heeft zijn best gedaan, en zal dat altijd blijven doen, om alle makers en hun foto’s te noemen en naar hun werk te verwijzen en rechten te benoemen. Tot nu toe zijn alle foto’s vrij voor gebruik, d.w.z. dat wij de foto’s mogen gebruiken voor eigen gebruik. Mocht u de foto’s zelf ook willen gebruiken, dan kunt u met deze informatie de foto’s zelf opzoeken en downloaden conform hun afspraken.

Big Data – Computers – Internet Photo by Lars Kienle on Unsplash
Big Data Photo by Franki Chamaki on Unsplash
Debat – School Photo by Edvin Johansson on Unsplash
Drugs – Soft drugs Photo by GRAS GRÜN on Unsplash
Duurzaamheid H3 Luchtvaart Photo by Collins Lesulie on Unsplash
Duurzaamheid H3 Verkeer Photo by Jacek Dylag on Unsplash
Duurzaamheid H6/7 – Dieren Photo by Jo-Anne McArthur on Unsplash
Duurzaamheid H7 Landbouw Photo by Jed Owen on Unsplash
Geloof – Geloven Photo by Noah Holm on Unsplash
Innovatie – Werk – Robots Photo by Owen Beard on Unsplash
Innovatie – Wetenschap – Vrouw Photo by Science in HD on Unsplash
Justitie Photo by Tingey Injury Law Firm on Unsplash
Maatschappij – Diversiteit Photo by Alexas_Fotos on Unsplash
Rellen – Maatschappij Photo by Echo Grid on Unsplash
Verkeer – OV Photo by Science in HD on Unsplash
Samenleving – Puzzelstukjes Photo by Hans-Peter Gauster on Unsplash
Vrouwen – Girl Power Photo by Arièle Bonte on Unsplash
Wonen  – Duurzaamheid H3 Photo by Victor Garcia on Unsplash
Wonen Photo by Margot Polinder on Unsplash
Zorg – Administratie Foto door Pixabay via Pexels Vrij te gebruiken
Zorg – Administratie Foto door Pixabay via Pexels Vrij te gebruiken
Zorg – Corona Photo by Martha Dominguez de Gouveia on Unsplash