Team Partij Helder

Partij Helder wordt gevormd door een enthousiaste groep mensen die meedenken met het programma, de organisatie, de marketing en de toekomst. Partij Helder is een jonge organisatie, sterker nog: piepjong. Maar ondertussen groeit de organisatie snel, met allemaal mensen die midden in het leven staan. Zij hebben veel kennis en rijke ervaring op allerlei gebieden. En … ze vinden allemaal dat Nederland beter kan!

Even voorstellen

Daan van Reenen

Daan van Reenen

Voorzitter en initiatiefnemer - projectmanager - webmaster

Ik ben met Partij Helder begonnen omdat ik vind dat Nederland veel beter kan: meer lange termijnvisie maar ook betere resultaten opleveren voor onze burgers en bedrijven. Want daar doen we het voor!

Jeroen Spoor

Jeroen Spoor

Coördinator commissie Juridische zaken

Ik ben bij Partij Helder begonnen omdat ik denk dat Nederland beter kan. Ik vind Groen Links te links en ik vind dat het MKB, de motor van onze economie, te kort gedaan wordt.

Sofie van Reenen

Sofie van Reenen

Coördinator commissie Organisatie en HR

In mijn werk en privé ben ik altijd bezig om zaken goed te organiseren. Ik heb gemerkt dat mensen dan het meest tot hun recht komen. Ik vind het leuk om bij Partij Helder daaraan mee te denken en te werken.

Nina Monfils

Nina Monfils

Beeldredacteur - Tekstredacteur - Huisstijl - Fotografie

Als geboren Zeeuwse woon ik al jaren hartje centrum Amsterdam. Stad of Platteland: beide hebben een eigen dynamiek en charme. Diezelfde waardering vind ik terug bij Partij Helder. Niets leuker dan als storyteller en beeldcoördinator een bijdrage te leveren aan zo’n positief initiatief.

Kiril Tsvetkov

Kiril Tsvetkov

Lid commissies Marketing en Programma

Ik was lang opzoek naar een progressieve partij met een visie voor een rechtvaardige, zelfredzame en duurzame samenleving met duidelijke doelen. En een partij die tevens bereid is om een brug naar deze visie te bouwen zonder prooi te worden van populisme.

Ruud van der Zeijs

Ruud van der Zeijs

Lid commissies Juridische Zaken en Programma

Ik ben jarenlang actief geweest als Wethouder Werk en Milieu in de Watergraafsmeer / Amsterdam, en ook als Raadslid in Stadsdeel Oost. Nu vind ik het bijzonder om deze ervaring bij deze noodzakelijke nieuwe partij te kunnen inbrengen!

Marc Huiberts

Marc Huiberts

Lid commissies Programma en Marketing

Met Partij Helder wil ik mee werken om de politiek weer bij de burger te brengen. Ook wil ik oog houden op lange termijn ontwikkelingen, zònder het klimaat en het milieu verder in gevaar te brengen. Niet alleen in verkiezingstijd maar het hele jaar door! Mijn ervaring bij een landelijke partij en een lokale partij breng ik graag in bij Partij Helder.

We kunnen uw hulp goed gebruiken!

Doneer aan Partij Helder zodat wij meer mensen kunnen bereiken. Of schrijf u in op de nieuwsbrief.

NB Op elke pagina rechts kunt u zich inschrijven of doneren.

Divers?

Zoals we ook in een nieuwsbericht hebben gemeld: we willen Partij Helder diverser maken. Helpt u mee? Kent u iemand? Stuur hen dan door naar onze website. Wie weet melden zij zich aan!

Vacatures – vrijwilligers – stagiaires

We zijn druk aan het opbouwen, en veel werk is al verricht door onze Partners. Maar er moet steeds meer gebeuren, dus daarom plaatsen we zo snel mogelijk vacatures voor betaalde functies. En ondertussen zijn vrijwilligers meer dan welkom, en natuurlijk ook stagiaires. Kijk hiervoor bij onze Vacatures.

We kunnen uw hulp goed gebruiken!

Ondersteun ons met een verklaring bij het gemeentehuis. Dan kunnen wij meedoen met de verkiezingen.

.Verklaring downloaden en printen