Wilt u meedoen?

Partij Helder stelt uw betrokkenheid op prijs om samen het verschil te gaan maken in Nederland. Uw tips, donaties of welke bijdrage dan ook zijn meer dan welkom!

U kunt:

  • op elke pagina rechts inschrijven op de e-mail nieuwsbrief, zodat u echt op de hoogte blijft
  • u kunt pagina’s op de website doorsturen via e-mail of liken voor de verschillende social media. De knoppen hiervoor staan onderaan elke pagina
  • algemeen donateur worden van Partij Helder (wij hebben de ANBI status), voor de kosten van de website, e-mailnieuwsbrieven, statuten en reglementen en nog veel meer
  • een actieve rol spelen binnen Partij Helder (van ‘af en toe iets meelezen’ tot ‘uren per week (en zelfs dagen)’)
  • een vereniging of lokale partij op de hoogte brengen van Partij Helder.

Op welke partij stemt u? Kleur bekennen?

Het is nogal wat in Nederland, ook voor ons, om aan wildvreemden te vertellen op welke partij je stemt. Laat staan dat je vindt dat er een nieuwe partij moet komen. Het met een stelling eens zijn is één ding, maar daarop aangesproken kunnen worden door familie, vrienden of zelfs wildvreemden is een ander ding.

Toch denken wij dat de situatie zo serieus is, dat we niet niets kunnen doen. We moeten nu iets doen. We kunnen niet wachten op de uitslag van de verkiezingen in de hoop dat het dan meevalt. 

Klein of groot – wij zijn blij met alles wat u voor ons doet

En dat kan iets kleins zijn, of iets groots. Of u kunt ook eerst beginnen met iets kleins, en dan merken dat er nog wel een schepje bovenop kan. Het gegooi en gesmijt op social media hebben daarbij niet geholpen.

Dus stuur eens wat door naar uw allerbeste vrienden. Dat zou toch moeten kunnen. Of noem het eens tijdens de lunch op kantoor: ‘ik heb nou toch wat gelezen …..’. En wie weet bereikt u weer een paar mensen die blij zijn dat dit alternatief er is. Een paar mensen die straks de doorslag kunnen geven.

Daar komt het op neer: samen bouwen aan Nederland. En dat begint met een mailtje of een opmerking. En daarna ..