Tweede Kamer - leeg | Partij Helder(c) Husky cc

Met uw steun komen wij in de Tweede Kamer!

Daan van Reenen - Team Partij Helder | Partij Helder

Wilt u bijdragen  aan de opbouw van Partij Helder?

Wij gaan zorgen dat we in de Tweede Kamer komen. Daarvoor zijn we actief op social media, met deze website, maar ook zetten we een professionele partijorganisatie neer etc.. Dat kost tijd, en geld. Dus u begrijpt: uw bijdrage is hard nodig.

iDeal, uw betaal-app of de website van uw bank

Met iDeal online betalen via uw eigen bankU kunt voorlopig alleen uw donatie aan Partij Helder via de website van uw bank of met uw betaal-app storten op NL03INGB0007412415 t.n.v. Partij Helder.

Binnenkort kan dit weer; nu nog even niet. U kunt direct en veilig met iDeal betalen. Wij werken daarvoor samen met de grote en betrouwbare betaaldienst ‘Mollie’. Alle bedragen zijn welkom!  We hebben trouwens de ANBI status. Dit betekent dat uw donaties aftrekbaar zijn.

Donatie

ANBI

Partij Helder Rechts is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd, met KVK-nummer, is 66559464. Vanaf 28 juli 2016 is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent een gunstige aftrek van de belasting. Ons RSIN is 856607927.

Heeft u vragen?

Een van onze belangrijkste waarden is ‘transparantie’. Wij zullen daarom al uw vragen (ook vooraf) over de besteding van uw geld graag beantwoorden. Stel uw vraag naar info@partijhelder.nl. Daarnaast doen wij van alle inkomsten en uitgaven verslag tijdens de Jaarvergadering, met respect voor de privacy van onze donateurs.

Wilt u meer doen?

Kijk dan wat u verder kunt doen bij Meedoen!